Vandmaskiner


Vandmaskiner – naturligt kildevand i højeste kvalitet

Hos Water For Life tilbyder vi vandmaskiner med Bag-In-Box kartoner, som du nemt kan udskifte. Bag-In Box er ikke kun smart og nem at udskifte, den er også hygiejnisk og et miljøvenligt valg. Vandmaskinen er designet i samarbejde med Henning Larsen Architects, som har givet dispenseren det æstetiske og stilrene design. Du kan selv vælge farve og design, så det passer ind på jeres kontor.

Den er designet til diverse kontorer, kantiner, venteværelser, cafeer og hvor der er behov for fri benyttelse af koldt drikkevand. Vandkvalitet og hygiejne er vigtigt for et godt arbejdsmiljø, og et sundere alternativ til andre læskedrikke bliver mere og mere efterspurgt.

 

drikkevandsautomat

Nem løsning – uden vedligeholdelse og rengøring

Når du bestiller vores vandmaskiner fra Water For Life, så får du 2 x 10 liters Bag-in-Box kartonner med og rent kildevand helt gratis. Vandet kommer i kartonner som beskytter mod luft og sollys, som sikre kvaliteten af vandet. Alt vores vand kommer fra kilden Eira i det vestlige Norge. Kildevandet er noget af det reneste i Norge og indeholder en masse sunde mineraler.

Vores vandmaskiner er et rigtig godt valg til forsyning af vand på kontoret, eller hvor du ønsker at bruge den. Udover den høje vandkvalitet, så har vandmaskinen et rigtig lavt strømforbrug. Vores dispensere bruger helt ned til 0,7kW pr. døgn, hvilket gør den til en af de mest energivenlige på markedet.

Der er ingen vedligeholdelse eller service i forbindelse med brug af vandmaskinen, da du skifter Bag-in-Box kartonerne ud efter brug. Du skal derfor blot udskifte kartonen og så har du igen friskt vand.

Produktinformation

  • 100% sterilt tappesystem uden rør og andre uhygiejniske faktorer
  • Selve køleren kræver ingen service eller inspektion
  • Der er plads til 4 stk. 10 liters Bag-in-Box kartoner i køleren, som er beskyttet mod sollys og luft
  • Justerbar termostat
  • Meget lavt energiforbrug: 220 V/0,7 kW pr. døgn
  • Fås i to standardfarver: Skifergrå og cremet hvid
  • Kan bestilles i en bred vifte af farver og med dit eget logo
  • Køleren har en indbygget dispenser med plads til 75 glas ad gangen
  • Drikkevandskøleren kan også bruges til opbevaring af andre drikkevarer (f.eks. juice, mælk eller vin)

 

Kontakt Water for Life

Kontakt os på telefon eller mail eller udfyld vores kontaktformular her på siden.

Ring på +45 2670 1020

Sidebar