Leje af køler: Normalpris

350 kr. pr. mdr.

Tilbud til 31.8

299 kr. pr. mdr.

Vand pr. liter 6,50 kr.

Kildevand i verdensklasse

Historien omkring Eira Kilden:

Tilbage i 1990 satte norske geologer sig for at finde det reneste drikkevand i Norge. Det fandt man ved Eresfjorden i den vestlige del af Norge og det blev starten på Eira. Kilden ligger i bunden af en 40 meter dyb kløft ved en af Norges store fjorde. Kløften blev dannet for mere end 10.000 år siden, under sidste istid, og har lige siden været helt fri for vegetation og kun bestående af et tykt klippelag.

Vandet begynder sin rejse i et bjergrigt område beliggende 1.500 meter over havets overflade. Langsomt dryppende gennem dybe lag af kvarts, der fungerer som et naturligt filter, tager vandets rejse sin tid. Denne filtreringsproces og fraværet af jord og organisk materiale er grunden til, at vandet fra Eresfjord er lavt på mineraler og helt klart. Vandet passerer ikke nogen form for jord eller organisk materiale og gør at vandet tappes helt ufiltreret direkte i emballagen.

Området omkring kilden er utroligt smukt  består af bjerge, vandfald og brusende floder med den smukt beliggende Eresfjord som løber gennem området.
Navnet Eira stammer fra den norske gudinde, Eir, som var gudinde for sundhed og ungdom.

Vandet fra Eira kilden er det reneste i Norge og noget af det reneste drikkevand i verden. Det lave indhold af mineraler giver vandet en unik friskhed og blødhed og gør den perfekt til både mad og som almindelig drikkevand.

Eira vand er det officielle vand i Michelin guiden 2023, og endnu et kvalitets stempel på Eiras unikke kvalitet.

Dimensioner på en bag in boks med 10 liter: 40 x 20 x 20 cm

Sidebar