Lej kildevandskøler:

Normalpris

350 kr. pr. mdr.

Tilbud til 1/9

299 kr. pr. mdr.

Vand pr. liter 6,50 kr.

Kildevandskøler – med fokus på design, hygiejne og miljø

Vi har fornøjelsen af at introducere den første køler til naturligt kildevand for Bag-in-Box kartoner. Kildevandskøleren er designet i samarbejde med de verdenskendte Henning Larsen Architects. Den er udformet i et lækkert og nutidigt design, som på én gang er cool, hygiejnisk og bæredygtigt.
Med sit simple og hygiejniske doseringssystem er kildevandskøleren en perfekt løsning for tapning af koldt kildevand. På caféen, kontoret, i mødelokalet, klinikken eller i butikken – d.v.s alle steder, hvor design og praktisk opbevaring er ”must haves”. Det er en praktisk, ideel og hygiejnisk løsning til alle, der ønsker daglig adgang til rent, koldt og naturligt kildevand.

kildevandskøler

Prøv en vandkøler gratis i en uge

Bor du i Københavnsområdet, så kan du lige nu prøve vores kildevandskøler helt gratis og uforpligtende i en uge. Her får du også 2 x 10 liters Bag-in-Box kartonner med og rent kildevand uden beregning.

Sluk tørsten med vores kildevandskøler

For første gang nogensinde kan du få en køler til kildevand i bæredygtigt design, der benytter de miljøvenlige Bag-in-Box kartoner til opbevaring af drikkevandet.

Water For Life har i samarbejde med Henning Larsen Architects skabt en kildevandskøler i smukt design, hvor hygiejnen er i top og med fokus på bæredygtighed og miljøhensyn.

Vores kildevandskøler udmærker sig ved lækkert design og et simpelt og praktisk doseringssystem, som gør den ideel til alt fra cafeer, kontorer, klinikker, møderum og andre steder, hvor der er behov for fri adgang til rent og koldt drikkevand.

Vandkøleren benytter kildevand fra Bag-in-Box, som er en smart emballage til opbevaring af frisk vand. Kartonen beskytter vandet mod luft og sollys, således at det holdes fri for bakterier og er sikret en holdbar og hygiejnisk opbevaring.

Miljøvenlig kildevandskøler

Vores kartoner fra Bag-in-Box kan indeholde op til 10 liter vand, og der er plads til 4 kartoner i en vandkøler. På den måde kan I placere kildevandskøleren hvor som helst, da den ikke har brug for en ekstern vandkilde. Vandkøleren er energibesparende, da den kun bruger 0,7 kW pr. døgn, og de medfølgende BioWare-kopper til at drikke af, der bliver leveret sammen med vandkøleren, er fremstillet i miljøskånsomt materiale, der er biologisk nedbrydeligt. På den måde skåner kildevandskøleren fra Water For Life miljøet, samtidig med at den giver nem adgang til køligt og hygiejnisk drikkevand.

Det bliver endnu nemmere for jer, for drikkevandskøleren er fri for vedligeholdelse og kræver ingen service. Dermed er det nemt at opsætte og bruge vores vandkøler til kontor.

Produktinformation

  • 100% sterilt tappesystem uden rør og andre uhygiejniske faktorer
  • Vedligeholdelsesfri. Selve køleren kræver ingen service eller inspektion
  • Der er plads til 4 stk. 10 liters Bag-In-Box kartoner, som er beskyttet mod sollys og luft
  • Justérbar termostat
  • Meget lavt energiforbrug: 220 V/0,7 kW/dag
  • Fås i to standardfarver: Skifergrå og cremet hvid
  • Kan bestilles i en bred vifte af farver og med dit eget logo
  • Den har en indbygget dispenser med plads til 75 glas ad gangen
  • Kildevandkøleren kan bruges til opbevaring af andre drikkevarer (juice, mælk, vin mv.)

Water for Life ApS
Bøgeskovvej 5
3490 Kvistgård
CVR: 42498114

Spørgsmål eller bestilling

Vi svarer normalt inden 24 timer
drikkevandskøler

Drikkevandskøler til kontor

Med vores stilrene kildevandskøler har du altid rent vand på kontoret. Med Bag-In-Box systemet får du en effektiv og hygiejnisk drikkevandskøler til kontor, cafeen, venteværelset eller hvor du ønsker at bruge den. Drikkevandskøleren er 100% vedligeholdelsesfri, da du blot udskifter kartonerne, når de er opbrugt. En nem, effektiv og hygiejnisk løsning som du og dine medarbejdere vil elske.

Skræddersy din egen kildevandskøler

Vi kan levere kildevandskøleren i en bred vifte af farver, den kan placeres alle tænkelige steder og kræver ingen tilkobling til vandhanen. Den er ideel til kontorer, i mødelokaler og receptioner, på klinikken eller cafeen, eller hvor du måtte ønske at stille den, så du hele tiden har nem adgang til friskt, koldt kildevand.

vandkøler
bag-in-box

Bag-In-Box 10 L

Den miljøvenlige Bag-in-Box er fremtidens emballage. Kartonen beskytter effektivt imod direkte sollys og luft, og giver dermed den optimale beskyttelse imod bakterier. Den har særdeles lang holdbarhed. Du kender sikkert allerede emballagen fra f.eks. 3-liters vinkartoner o.lign.

Bag-in-Box er en 100 % hygiejnisk og bakteriefri løsning til opbevaring og tapning af kildevand. Og den er mindre skadelig for miljøet end andre beholdere.

Bag-in-Box er nem at opbevare og stable, og den tomme emballage bortskaffes med almindeligt husholdningsaffald.

Håndfri dispenser

Den flotte stander er med automatisk sensor, og kan genopfyldes. Dispenseren er på 1 Liter med aftagelig drypbakke. Vores Kosmetisk Hydro alkoholisk 70% gel til hyppig håndvask uden brug af vand. I løbet af få sekunder desinficeres og elimineres dårlig lugt, hvilket efterlader huden blød og hydreret, samt en duft af citrus uden parabener.

dispenser
sodastream

Sodastream

Nu kan medarbejderne også få kildevand med brus/danskvand. På få sekunder kan du lave friskt danskvand blot ved at tilføre bobler til dit friske kildevand med din SodaStream-maskinen, og det bedste er, at du altid har friskt danskvand lige ved hånden. Ingen planlægning eller indkøb – og du kan fuldstændigt selv bestemme, hvor mange bobler du vil have i din danskvand.

Vær med til at forandre verden og gøre den mere ren. Med en kildevandskøler & SodaStream kan du spare hundredevis af plastikflasker og samtidig undgå miljøbelastningen ved at transportere kaffe, energidrik og sodavand fra fabrik til butik til kontor.

Scroll to Top

Water for Life ApS
Bøgeskovvej 5
3490 Kvistgård
CVR: 42498114

Spørgsmål eller bestilling

Vi svarer normalt inden 24 timer