Kildevandskøler – med fokus på design, hygiejne og miljø

Vi har fornøjelsen af at introducere den første køler til naturligt kildevand for Bag-in-Box kartoner. Kildevandskøleren er designet i samarbejde med de verdenskendte Henning Larsen Architects. Den er udformet i et lækkert og nutidigt design, som på én gang er cool, hygiejnisk og bæredygtigt.
Med sit simple og hygiejniske doseringssystem er kildevandskøleren en perfekt løsning for tapning af koldt kildevand. På caféen, kontoret, i mødelokalet, klinikken eller i butikken – d.v.s alle steder, hvor design og praktisk opbevaring er ”must haves”. Det er en praktisk, ideel og hygiejnisk løsning til alle, der ønsker daglig adgang til rent, koldt og naturligt kildevand.

Prøv en kildevandskøler gratis i en uge

Bor du i Københavnsområdet, så kan du lige nu prøve vores kildevandskøler helt gratis og uforpligtende i en uge. Her får du også 2 x 10 liters Bag-in-Box kartonner med og rent kildevand uden beregning.

Ring på +45 2670 1020

 

Produktinformation

  • 100% sterilt tappesystem uden rør og andre uhygiejniske faktorer
  • Vedligeholdelsesfri. Selve køleren kræver ingen service eller inspektion
  • Der er plads til 4 stk. 10 liters Bag-In-Box kartoner, som er beskyttet mod sollys og luft
  • Justérbar termostat
  • Meget lavt energiforbrug: 220 V/0,7 kW/dag
  • Fås i to standardfarver: Skifergrå og cremet hvid
  • Kan bestilles i en bred vifte af farver og med dit eget logo
  • Den har en indbygget dispenser med plads til 75 glas ad gangen
  • Kildevandkøleren kan bruges til opbevaring af andre drikkevarer (juice, mælk, vin mv.)
  • Kan leveres med indbygget 7” LCD skærm, der kan bruges til markedsføring, reklame, firmaprofilering, logo eller information generelt

 

Sidebar

Drikkevandskøler til kontor

Med vores stilrene kildevandskøler har du altid rent vand på kontoret. Med Bag-In-Box systemet får du en effektiv og hygiejnisk drikkevandskøler til kontor, cafeen, venteværelset eller hvor du ønsker at bruge den. Drikkevandskøleren er 100% vedligeholdelsesfri, da du blot udskifter kartonerne, når de er opbrugt. En nem, effektiv og hygiejnisk løsning som du og dine medarbejdere vil elske.

Skræddersy din egen kildevandskøler

Vi kan levere kildevandskøleren i en bred vifte af farver, den kan placeres alle tænkelige steder og kræver ingen tilkobling til vandhanen. Den er ideel til kontorer, i mødelokaler og receptioner, på klinikken eller cafeen, eller hvor du måtte ønske at stille den, så du hele tiden har nem adgang til friskt, koldt kildevand.

Bag-In-Box 10 L

Den miljøvenlige Bag-in-Box er fremtidens emballage. Kartonen beskytter effektivt imod direkte sollys og luft, og giver dermed den optimale beskyttelse imod bakterier. Den har særdeles lang holdbarhed. Du kender sikkert allerede emballagen fra f.eks. 3-liters vinkartoner o.lign.

Bag-in-Box er en 100 % hygiejnisk og bakteriefri løsning til opbevaring og tapning af kildevand. Og den er mindre skadelig for miljøet end andre beholdere.

Bag-in-Box er nem at opbevare og stable, og den tomme emballage bortskaffes med almindeligt husholdningsaffald.

Håndfri dispenser

Den flotte stander er med automatisk sensor, og kan genopfyldes. Dispenseren er på 1 Liter med aftagelig drypbakke. Vores Kosmetisk Hydro alkoholisk 70% gel til hyppig håndvask uden brug af vand. I løbet af få sekunder desinficeres og elimineres dårlig lugt, hvilket efterlader huden blød og hydreret, samt en duft af citrus uden parabener.

Sodastream

Nu kan medarbejderne også få kildevand med brus/danskvand. På få sekunder kan du lave friskt danskvand blot ved at tilføre bobler til dit friske kildevand med din SodaStream-maskinen, og det bedste er, at du altid har friskt danskvand lige ved hånden. Ingen planlægning eller indkøb – og du kan fuldstændigt selv bestemme, hvor mange bobler du vil have i din danskvand.

Vær med til at forandre verden og gøre den mere ren. Med en kildevandskøler & SodaStream kan du spare hundredevis af plastikflasker og samtidig undgå miljøbelastningen ved at transportere kaffe, energidrik og sodavand fra fabrik til butik til kontor.