Leje af køler: Normalpris

350 kr. pr. mdr.

Tilbud til 31.8

299 kr. pr. mdr.

Vand pr. liter 6,50 kr.

Idéen bag Water for Life

Ambitionen er at kombinere smukt design, sundhed og omtanke for miljøet.

Der er så mange fordele ved vand, at vi ikke ved, hvor vi skal starte. Vand er nøglen til alt liv. Vand er en uundværlig kilde til energi, udstråling og velvære. Og vand er en essentiel del af en sund livsstil. Vi kan aldrig lægge nok vægt på, hvor vigtigt vand er.

Hos Water For Life vil vi gerne levere lækre produkter i en høj kvalitet. Design har altid høj prioritet – men aldrig højere end sundhed, bæredygtighed og social ansvarlighed.

Vi har designet en moderne kildevandskøler til naturligt kildevand i samarbejde med de verdenskendte danske Henning Larsen Architects. Med et nutidigt og på samme tid tidsløst design passer den perfekt ind alle steder, hvor der er brug for daglig tilgang til koldt og rent kildevand.

 

Internationale udmærkelser til Water for Life

Kildevandskøleren er blevet belønnet af flere omgange.

Water for Life har deltaget i FoodBev Awards, som er den internationale fødevarebranches største medieportal. Der var tilmeldt 105 virksomheder/produkter fra 22 lande, og Water for Life deltog i de to kategorier:

“Best new Brand or redesign” (som betragtes som hovedkategorien) og “Best Innovator”.

Vi modtog en sølvmedalje i “Best New Brand or Re-design” og opnåede en finaleplads i “Best Innovator”.

Information omkring konkurrencen og juryens vurderinger kan ses på følgende link.

Water For Life er på nuværende tidspunkt lanceret i Danmark og Norge. Det er vores mål at introducere vores produkter og ydelser i andre europæiske lande i samarbejde med lokale, veletablerede distributører og agenter.

Vi arbejder kun med partnere, der har samme ambition og fokus som os.

Sidebar