Vanddispenser til kontor


Innovativ vanddispenser til kontor

Vores vanddispenser til kontor er en hygiejnisk og miljøvenlig løsning til din virksomhed. Vanddispenseren har et stilsikkert design, der passer til omgivelserne på kontoret. Vanddispenseren fra Water for Life er 100% vedligeholdelsesfri, så du undgår besværet med rengøring og bakterier. Med vores Bag-in-Box løsning får du løbende leveret vand, som nemt og hurtigt udskiftes i vandkøleren. På den måde har du altid adgang til frisk, koldt og rent vand.

Vanddispenser med omtanke for miljøet

Hos Water for Life er bæredygtighed og sundhed vigtigt, og derfor er vores vanddispenser også udviklet med respekt for miljøet. Ved at have et 100% sterilt vandsystem, sørger vi for at minimere holde behovet for rengøring og service nede. Du kan derfor være sikker på sund og rent vand til dine medarbejdere. I vores vanddispenser er der plads til 4 Bag-in-Box kartoner med lang holdbarhed, som udskiftes, når I løber tør. Alt vores vand er 100% rent kildevand fra Skandinavien.

 

drikkevandskøler til kontor

 

Få din vanddispenser i eget design

Vores drikkevandsautomat kommer i to standardfarver – skifergrå og cremet hvid – men kan bestilles i et bredt spektrum af farver efter behov.

Kontakt os, hvis du ønsker at bestille, eller hvis du har spørgsmål til vores innovative drikkevandsautomat.

 

Kontakt Water for Life

Kontakt os på telefon eller mail eller udfyld vores kontaktformular her på siden.

Ring på +45 2670 1020

Sidebar