Drikkevandsautomat


Drikkevandsautomater i elegant nordisk design

Water For Life’s kildevandskøler er en innovativ, hygiejnisk og miljøvenlig drikkevandsautomat – udformet i et stilsikkert design, der blender perfekt ind i omgivelserne.

Drikkevandsautomaten er designet i samarbejde med de verdensberømte Henning Larsen Architects, som har formået at kombinere finesse, enkelthed og anvendelighed på én og samme gang.

Den er 100 % vedligeholdelsesfri og egner sig derfor perfekt til kontorlandskaber og andre arbejdspladser, hvor der er behov for ubesværet adgang til rent, koldt og frisk vand.

 

Drikkevandsautomat med omtanke for miljø og hygiejne

Hos Water For Life har vi fokus på bæredygtighed, sundhed og social ansvarlighed. Derfor er vores drikkevandsautomat udformet med respekt for miljøet og din sundhed.

Strømforbruget er skruet helt i bund. Tappesystemet er 100 % sterilt, da vandtilførslen foregår direkte fra Water For Life’s egen Bag-in-Box. Det er med til at eliminere adgang for bakterier og behovet for vedligeholdelse, service og inspektion.

Der er plads til 4 kartoner i drikkevandsautomaten, og når den løber tør for vand, skifter du blot Bag-in-Box-beholderne. Beholderne er nemme at opbevare og udskifte, og tilbyder en meget lang holdbarhed.

Hos Water For Life leverer vi udelukkende rent kildevand uden tilsætningsstoffer, rigt på mineraler og tappet lokalt i Skandinavien for at undgå lang transport, der belaster miljøet unødvendigt.

 

drikkevandsautomat

 

100% rent kildevand uden tilsætningsstoffer

Kildevandet i vores drikkevandsautomater er nøje udvalgt og kommer fra godkendte kilder med vand af meget høj kvalitet. Til skandinaviske lande importerer vi vandet fra Eira Water AS, som ligger i Norge. For os er det vigtigt at vandet først og fremmest er af høj kvalitet og at det sætter et minimalt C02 aftryk ved transport.

Vandkvaliteten skal være på sit højeste, og det skal den blive ved med at være, også når du har brugt drikkevandsautomaten i en længere periode. Derfor benytter vi os af Bag-In-Box kartoner, som udskiftes løbende alt efter hvor meget vand i skal bruge. Kartonerne holder, i det lukkede system, bakterierne ude og sikrer en god hygiejne og 100% rent vand.

Hos Water For Life bruger vi også Bioware bægre, som er produceret i et 100% nedbrydeligt materiale.

Få custom-designet din drikkevandsautomat

Vores drikkevandsautomat kommer i to standardfarver – skifergrå og cremet hvid – men kan bestilles i et bredt spektrum af farver efter behov.

Kontakt os, hvis du ønsker at bestille, eller hvis du har spørgsmål til vores innovative drikkevandsautomat.

 

Kontakt Water for Life

Kontakt os på telefon eller mail eller udfyld vores kontaktformular her på siden.

Ring på +45 2670 1020

Sidebar